Rehabus

Om produkten

Armony bygger på träningsövningar från arm och handträningsbordet Arenadigit som används frekvent på sjukhus, strokerehab och arbetsterapiavdelningar i hela Sverige och Norden.

Övningarna har anpassats till ett träningskoncept specifikt för strokepatienter, men kan med fördel även användas i traditionell arm och handträning. Övningarna och träningskonceptet är framtaget av sjukgymnaster, arbetsterapeuter och forskare.

Tusentals patienter har visat förbättrade resultat när de tränat enligt detta träningskoncept. Nu erbjuder Rehabus AB även privatpersoner möjligheten att träna i hemmiljö.

Armony är framtagen med tanke på att det skall vara enkelt att komma igång med sin egen hemträning. Med produkten följer ett träningskoncept som är speciellt anpassat för strokepatienter. Det är arbetsterapeuter tillsammans med forskare som har tagit fram både övningar och träningskonceptet.

Armony är väldigt  enkelt att montera upp och ned. Man viker bara upp de tre väggarna och sätter fast dem i underdelen och spänner fast dem - klart att börja träna. Detta gör det också enkelt att flytta och ta med sig produkten om man behöver träna på annan plats.

Armony levereras i en stabil resväska med hjul och är enkel och lätt att transportera.

W220 Armony Home

W220 Armony Home2